Eleonora’s familie

eleonoras-familie_normale-letter_omslag_voorzijdeEleonora, enig kind van rijke ouders, heeft een heerlijke jeugd. Ze gaat naar school, heeft vriendinnen, zit op balletles en op paardrijles en heeft, kortom, niets te klagen. Ze is een gelukkig kind. Maar dan overlijdt haar vader. Haar moeder hertrouwt met Morris. Als ze in het buitenland zijn, op huwelijksreis, wordt haar moeder ziek. Ze komen vervroegd naar huis, haar moeder wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar sterft ondanks de behandeling.
Eleonora’s stiefvader ontpopt zich na de dood van haar moeder als een afschuwelijke man. Hij blijkt alleen getrouwd te zijn met haar moeder om haar geld. Eleonora beschouwt hij als zijn bezit en hij maakt haar leven tot een hel. Als Eleonora het niet meer kan verdragen, loopt ze weg.
Maar hoe moet ze het verleden verwerken? En zal ze ooit nog terug kunnen naar het huis van haar ouders, het huis waar ze ooit gelukkig is geweest? En heeft ze een toekomst, zonder geld en zonder familie?

 

 

 

Het boek Eleonora’s familie van Frederika Meerman is Boek van de Week op Hebban Feelgood. Dat vinden we uiteraard geweldig! Wij weten natuurlijk al veel langer dat de boeken van Frederika Meerman gretig aftrek vinden bij haar lezeressen en het is heel fijn te vernemen dat anderen dat ook weten te waarderen.
Hebban Feelgood vindt de roman ontroerend en romantisch. Dat is een mooi compliment!

 

Titel: Eleonora’s familie
Auteur: Frederika Meerman
ISBN: 978-94-6260-024-9
Aantal bladzijden: 167

Groteletter
ISBN: 978-94-6260-081-2
Aantal bladzijden: 319

Uitvoering: paperback
Genre: 344/streekroman
Prijs: 17,40

Een reactie plaatsen

Geef een reactie