De feelgoodroman van Angelieke Uittenbogaard is verschenen!

De feelgoodroman van Angelieke Uittenbogaard is verschenen! Het heet ‘Leugens uit liefde’ en gaat over Martje, een alleenstaande vrouw die zichzelf saai en onaantrekkelijk vindt. Als ze ingaat op de uitnodiging van Jacqueline, die ze kent van een cursus, voelt ze zich nog onbeduidender want Jacqueline is een vrouw van de wereld en ziet er geweldig uit.

Uiteindelijk besluit Martje zich in te schrijven bij een online datingsite. Ze ontmoet via die site Richard, en ze worden verliefd. Martje is gelukkig, maar dan neemt haar leven een onverwachte wending. Wat heeft het telefoontje van Jacqueline daarmee te maken? En is haar grote liefde wel zo betrouwbaar? Martje raakt verstrikt in leugens, waar ze uiteindelijk zelf ook deel van uit gaat maken.

Over de auteur
Angelieke Uittenbogaard (1964) behaalde een plaats bij de eerste tien van de Romantische Schrijfwedstrijd Lente 2015. Eerder al won ze bij diverse schrijfwedstrijden wat resulteerde in een aantal publicaties. Als kind al schreef ze verhalen, en in 2013 stopte ze met werken om zich volledig te kunnen concentreren op haar schrijverscarrière. Ze woont met haar man in Spanje.
Haar website: www.angelieke-uittenbogaard.nl.

Titel: Leugens uit liefde
Auteur: Angelieke Uittenbogaard
ISBN: 978-94-6260-045-4
Aantal bladzijden: 215
NUR: 344
Genre: streek- en familieromans
Verkoopprijs: 18,85

ISBN groteletter: 978-94-6260-120-8
Aantal bladzijden groteletter: 308
Verkoopprijs: 18,85

Geef een reactie