Nieuwe auteur voor De Rode Tulp

Irma Kurpershoek deed mee aan de Romantische Schrijfwedstrijd Lente 2015 van De Rode Tulp en kreeg als gevolg daarvan een contract aangeboden bij de uitgeverij!

Het romantische verhaal dat zij schreef, is een onvervalste chicklit; een vlot leesbaar verhaal dat binnenkort verschijnt: De weg naar geluk.

Het gaat over Ilona, een jonge vrouw. Ilona heeft een prettig leven; ze heeft een eigen woning, een leuke baan en een lieve vriend, Johan. Ze hoopt dat hij binnenkort voorstelt om te gaan samenwonen.
Maar dan wordt ze ontslagen. Vervolgens ontdekt ze dat Johan vreemdgaat en zich gaat verloven met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp wordt ze aangereden door een auto en belandt in het ziekenhuis. De man die haar aangereden heeft, blijkt Peter te zijn, een knappe en aantrekkelijke man. Hij is op zoek naar vrijwilligers om te werken in Oeganda.

Eerst lijkt dat haar niets, maar als Johan haar op een nare manier probeert terug te krijgen, besluit ze om toch te gaan. Als ze eenmaal hersteld is, gaat ze met Peter mee naar Oeganda. Ze heeft daar een fijne tijd en wordt verliefd op Peter, maar dan ontdekt ze dat Peter al een vriendin heeft.
En dan blijkt dat Johan haar helemaal vanuit Nederland achterna gereisd is.
Wat moet Ilona doen? Terug naar Nederland of in Oeganda blijven? En hoe kan ze op Peter blijven wachten als hij al gebonden is? Zal ze ooit nog de man van haar dromen vinden?

Je kunt Irma vinden op haar eigen website Irma Kurpershoek, maar omdat ze ook fervent liefhebber is van Turkije, heeft ze ook een informatieve website over het land: Turkije Merhaba.

 

Geef een reactie